37 dagar kvar.....

Hejsan!

Idag är det 37 dagar kvar till julafton. Har tjuvstartat lite idag med julmusik, mysiga filmer om julen. har även googlat runt lite på olika sorters julpyssel och julbak som jag ska prova på i år. eftersom jag är arbetslös så ska jag försöka göra så mycket som möjligt här hemma till denna julen så mamma inte stressar sönder sig. ska bli spännande!
Ska bland annat prova på att baka egen pepperakaksdeg, göra ett hemmagjort pepparkakshus, lakritsknäck, julkakor och såklart lussekatter!
ska hitta på egetkonstruerat inslagningspapper. (alltså dekorera det). ska även testa att använda vax och stämpel som förr! kommer bli mycket roligt att få testa på!
 
mamma och jag ska även på en julkoncert i kyrkan, mysigt värre! lite mor och dotter tid :)
är också klar med mina julklappar! philip och jag har lagt ihop till mor och far. gick på en hel del, även då en julklapp till philip och en varsin till ewe och moa. det bästa av allt är att jag då inte är pank än! då är man alltid happy ;D
 
Som sagt så märker ni att jag längtar till julen! hoppas att vädret är med oss så kylan börjar dra igång och marken torkar till lite så vi får en vit och fin jul :D
 
Pusshej!