Paradise hotel

Hej! 

Jag har börjat kolla på paradise hotel igen. Och det var faktiskt intressant. Har helt ändrat uppfattning om vissa deltagare som jag tyckt om.
Älskade Jasse, Saga och Kristian kan dra. Asså helt seriöst. Blir fan trött. Jasse är jobbig, mobbare och älskar säkert sin egen röst. Saga är värsta dramaqueen, dubbelmoral och allmänt pain in the ass. Och så ska man inte tala om kristian... åh gud. Värsta stalkern, tror han så jävla go och snäll men har fan märkt att han är riktigt elak och en gnutta falsk faktiskt. Blir störd på att alla avgudar honom xD men visst jag älskar smail, calle och evelina och smail iaf är ju inte den renaste spelaren. Men grejen med honom är ju att alla vet att han spelar hårt så enligt mig ärdet typ "okej" :)

Denna gången jag kollar så har Jocke höjts som fan i mina ögon. Seriöst jag fick en klump i magen när Jasse och Ylva är så jävlaaaa taskiga mot honom. Dom är mobbarna.  Drottningar tror dom, dom mobbade ju ut Sirenen som gjorde att hon vaöde att flyga hem till Sverige och skippade en chans att komma tillbaka, skippade reunionfesten och röstningen om vinnarna. Hon har ett hjärta av guld! Hon skulle stått i final. 
YLVA SKULLE ÅKT UT FRÅN FÖRSTA FUCKING BÖRJAN. Vet inte hur man kan hata en människa man inte känner men gud jag hatar verkligen henne asså. 
Åh gud jag är arg nu bara för att jag skriver och kollar på det xD

Ska sluta nu! 
Pöss!